Tuotteet

Valmistamme tuotteitamme myös jälleenmyyntiin. Mikäli jokin tuotteistamme herättää mielenkiintoa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

 

 

Aurinko panelien yksinkertainen hyödyntäminen on helppoa. Siihen tarvitaan vain putki- ja sähkömiehen avustusta. Aurinkopanelien hyödyntäminen impedanssi sovittamisella saadaan paras teho hinta suhde sähkö lämmitteisessä kiinteistössä. Veden lämmitys on kuitenkin yksi suurimpia tehon kuluttajia oli lämmitys muoto mikä tahansa. Helmi maaliskuussa Suomessa on paras tapa saada tehoa taivaalta. Lämminvesivaraaja (pri.) lisätään olemasa olevan järjestelmän lisäksi  sarjaan. Vesivaraaja on liitettävä ennen olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää (sek.). Tällöin veden lämmitys (sek.) lvaraaja_kytkentaämmittää vain puuttuvan osan lämmitykestä. Kuvassa kytkentäkaavio sähköistä ja käyttöveden liitännöistä.

 

 

 

Tässä on impedassi sovituksesta laskelma, joka on kahdelle 300W 36V aurinkopanelin sovitukseen. Kaapelointina käytetään 5 x 2.5S kaapelia häviöiden minimoimiseksi. Liitokset on oltava ulkona todella vedenpitävät, koska aurinkopaneli antaa tasajännitettä ja tällöin syöpyy erityisen helposti liitokset, joissa on muuta kuin kuparia.paneli_laskelma