Sähköasennus ja -urakointi

Sähkoasennus ja -urakointi

Sähköasennuksia ja sähköurakointia pientaloihin ja teollisuuteen yli 10 vuoden kokemuksella. Suoritamme laitteistoasennuksia, atk-, antenni- ja teleasennuksia sekä teemme tarvittaessa koko kiinteistön tai yksittäisen osan sähkösaneeraukset.
Kaikki sähköalan asennustyöt, muutokset tai korjaukset myös laiteasennusten yhteydessä.

Nyt on muodissa käyttää aurinkopaneleita energian keräämiseen. Olemme kehittäneen aurinkopanelijärjestelmän kiinteistöjen lämmittämisee. Tällä järjestelmällä saadaan kaikki hyöty irti mitä lämmittämiseen tulee. Suosittelen noin 2 kW paneleista lähtemään liikkeelle. Vain verottajan yläraja on vastassa lämmitykseen. Aurinkopaneli toimii vaikka on pakkasta. Paneli pitää olla vain puhdas lumesta. Kun aurinko alkaa paistamaan kunnolla (3x halkasia horisontista), niin täysiteho on saatavilla muuten säästä riippumatta.

Jos ajatellaan, että pienehkön kiinteistön lämmitys teho on luokkaa 10kW ja lisäksi käyttöveden lämmittäminen, niin säästöjä 6 kW paneleilla voisi saada koko kiinteistön lämmön tarpeet tyydytettyä. Tällöin olettaen, että aurinko paistaa. Varsinkin tästä lämmityksestä on hyötyä, kun ohjataan lämmitys huoneisiin, joihin ei aurinko paista.

solar_power_unit_1pcs

Tässä 300W paneli. Jos näitä on kolme, niin alkuun pääsee niillä.

Hyödyn voi laskea omasta sähkölaskusta, kun kWh ja siirtomaksuissa saa säästöä.